sábado, 21 de diciembre de 2013

Youtube

Aprendre i Compartir

Youtube




Lloc web en el qual els usuaris poden veure, penjar i compartir vídeos. 

D’aquesta manera, qualsevol persona pot accedir-hi per tal de veure els vídeos que més li agradin o li cridin l’atenció ja sigui en temes d’esport, de música, o bé notícies. Aquesta pàgina va ser creada per 3 antics empleats de PayPal en el febrer de 2005, i actualment és el lloc web d’aquest tipus més vista d’Internet. Per tant, podem dir que és un reproductor en línia que està basat en Adob Flash per servir el seu contingut.

CERCAR VÍDEOS:

YouTube manté una logística que permet localitzar qualsevol vídeo mitjançant etiquetes, títols i descripcions. Tot el vídeos es poden traduir a diversos idiomes ja sigui indirectament mitjançant subtítols o bé directament traduint la veu, concretament està disponible en 54 idiomes diferents però el predeterminat és l’anglès.  

EDITAR VÍDEOS DE YOUTUBE:

  1. com registrar vídeos que trobem:

  1. entrar en el compte de youtube
  2. es poden incorporar vídeos a scoop it! gràcies a un botó que està just abaix del vídeo en concret. de la mateixa manera, també dóna a la vegada l’opció de publicar-ho all facebook i al twitter.
  3. abaix també hi ha una pestanya amb el nom de comparteix a facebook, twitter, google, blog (en aquest s’agafa html amb el botó insereix).
  4. crear llistes de reproducció a youtube amb afegeix a…(és publica i les persones es poden inscriure encàs d’interés).

  1. com editar vídeos:

  1. clicar penjar un vídeo (està a la part superior dreta)
  2. arrastrar el vídeo que es vol penjar a la part central per tal de pujar-lo
  3. es carrega i després es torna a clicar a penja un vídeo
  4. després es pot editar anant a l’editor de vídeo (poses música…)

Gràcies a una de les pràctiques realitzades a una de les sessions de Gitic, el qual es va crear un vídeo a partir d’una sèrie d’imatges buscades al Google, vaig poder aprendre i portar a la pràctica la creació de projectes a partir del programa Youtube. Eina, que fins ara no sabia que també es podia fer servir per penjar vídeos: crear-los, editar-los, presentar diapositives de fotos, entre altres.

En conclusió, és una eina molt útil per la cerca d’informació en format vídeo, i també per a penjar i crear els teus propis projectes. 

Per acabar, deixaré a aquí un dels projectes que vaig fer:




2 comentarios: